marți, 24 mai 2011

Nihil sine Deo

                                                       
    Un general de 97 de ani: "La sfârşit, regele a dat mâna cu noi toţi. M-am pus ultimul în rând. Şi când a ajuns la mine, i-am spus: "Majestate, ieşiţi din amorţeala în care trăiţi. Luptaţi-vă, că nu se luptă nimeni pentru dumneavoastră!". Şi mi-a răspuns: "Singur?!".

Cum este posibil ca timp de 64 de ani toţi intelectualii să-l lase singur în luptă pe MS Regele Mihai? Dar armata? Dar restul? Teroarea comunista i-a împiedecat pe majoritatea, dar după revoluţie? Ce au făcut în favoarea MS Regele Mihai?
De ce cele 20 000 000 de români nu sunt alături de Rege? Pentru că este cinstit?? Pentru că este drept? Pentru că reprezinta cu cinste ţara ori unde ajunge în străinatate? Pentru că nu este ateu? Pentru că are bun simţ? Pentru că este educat? Pentru că Biserica Română l-a declarat "Unsul lui D-zeu“ ?
Multi sunt îndobitociti de comunism. Nu sunt vinovaţi...păcat , mulţi dintre români traiesc încă în întuneric ... am găsit oameni atât de încrezatori în minciunile comuniste care le'au fost spuse încat nu este cale să îi convingi cum merg sau cum au mers treburile în ţara noastră cu adevărat…


Poate că România nu merită un Rege ca MS Regele Mihai, poate nu ne-ar strica şi noua sa-l avem de model pe MS Regele Mihai. Indiferent cât de mult am citit sau cât de multe diplome ne-am atarnat în cui puţina modestie nu ne strică nici unuia dintre noi şi puţin respect unul faţa de celălalt....
Nu ne-ar strica puţin mai multă încredere în Dumnezeu că Monarhia mai poate reveni ca formă de guvernământ în România...şi Monarhia poate salva România!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu